Thuis

Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2) Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Huid Reinigende Borstel voor verkoop
Van goede kwaliteit Huid Reinigende Borstel voor verkoop
Ik kan een verbetering in mijn rimpels zien. Ik zal me gelukkig met dit product blijven zijn en werkelijk op meer verbeteringen in mijn huid verheugen.

—— Dana Anderson

Ik houd van dit product. Het maakt verfrist mijn huid voelen en helpt om droge huid en make-up te verwijderen verlatend vers mijn gezicht voelend

—— Jill Crooks

Het was een Kerstmisgift voor mijn moeder. Mijn moeder houdt van het en gebruikt het elke avond. Zij zegt haar huid zachter is dan ooit. Grote Kerstmisgift!

—— Dwight B Alford

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3

1 2

 • lopende band

  ABOEL produceert de assemblage van de kringsraad voor beide binnenshuis gebeëindigde goederenassemblage en de gedeeltelijke montagedoos bouwt.  Wij vervaardigen een volledige waaier van gedrukte raadsassemblage die met zowel onze klanten werken, als onze binnenshuis teams van het softwareontwerp. 
  Wij ontmoeten de meest veeleisende processen en de productie plannend, terwijl het handhaven van de kwaliteitsvereisten inherent aan onze uitgebreide het testen protocollen. 

   

   

   Onze de assemblagemogelijkheden van de kringsraad omvatten: 

  • Zowel flexibele als stijve PCBs
  • De volledige systeemintegratie van PCB aan Doos bouwt
  • Testende steun – in-kring, vliegende sonde, functioneel en milieu
  • Conforme deklaag – geautomatiseerd/programmeerbaar en hand
  • Kabel en uitrustingsassemblage
  • Volgzame WEEE en ROHS   
 • OEM / ODM

  De productiecapaciteit is meer dan 300.000 met OEM de dienst, en één het nieuwe bewerken kan om de twee maanden worden ontwikkeld.

  Wij hebben:

  • Opmerkelijke ontwerpcapaciteit, snelle transformatie van tekeningen aan productmodel, productiebeheer, nieuw productinleiding.
  • De volledige product productiecapaciteit, kan de vorm productie, injectie het vormen, oppervlaktebehandeling, assemblage, het testen, het verouderen en verpakking, en meer voltooien. Alle stappen, realiseren punt om het dokken te richten.
  • Een brede waaier van het ontvangen van inventariservaring.
 • R & D

  ABOEL-het Ontwerp steunt innovatieve, markt-leidende producten van onze klanten. Door modieus productontwerp met de werkelijkheid in evenwicht te brengen van productie in de wereldeconomie van vandaag, ABOEL-bewegen de hulpklanten zich snel van concept aan productielancering terwijl het optimaliseren van middelen en het drukken van kosten.


  Het ontwerpen van producten voor kosten en productieoverwegingen vereist klanten en ABOEL om intellectuele eigendom (IP) en het werk samen, om te beginnen met de vroegste stadia van productontwerp te delen. Bij de behandeling van de gevoelige technologie van een klant IP of, is het vertrouwen noodzakelijk.  Bij ABOEL, concentreren wij ons bij het verlenen van de diensten van het productontwerp voor productcategorieën waar de klanten een prioriteits bij het beschermen van hun IP plaatsen.


  Wanneer de klanten met ABOEL in ontwerp assoiëren, krijgen zij aan snellere markt, aan lagere kosten en met de niveaus van betere kwaliteit dan kunnen zij constant op hun bereiken. Met meer dan 80 percent van de prijs van een product en leveringsketen prestaties in de samenwerkingsproductontwerpfase wordt bepaald, vinden de klanten dat de vroege ontwerpbetrokkenheid met ABOEL voor het succes en de snelheid van uiteindelijke productie die essentieel is.

Contactgegevens
Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2)

Contactpersoon: Miss. Mary Zhang

Tel.: 86-0755-2752-6671

Fax: 86-0755-2752-6554

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)