Thuis

Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2)

Van goede kwaliteit Huid Reinigende Borstel voor verkoop
Van goede kwaliteit Huid Reinigende Borstel voor verkoop
Ik kan een verbetering in mijn rimpels zien. Ik zal me gelukkig met dit product blijven zijn en werkelijk op meer verbeteringen in mijn huid verheugen.

—— Dana Anderson

Ik houd van dit product. Het maakt verfrist mijn huid voelen en helpt om droge huid en make-up te verwijderen verlatend vers mijn gezicht voelend

—— Jill Crooks

Het was een Kerstmisgift voor mijn moeder. Mijn moeder houdt van het en gebruikt het elke avond. Zij zegt haar huid zachter is dan ooit. Grote Kerstmisgift!

—— Dwight B Alford

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2)

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2) Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2) Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2) Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2) Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2) Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2)

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ABOEL
Aantal werknemers : 128~155
Jaarlijkse omzet : 10000000-12000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

Het hebben van ISO-Certificatie van SGS
Industriële Aboel is een professionele maker van professionele de zorginstrumenten van de schoonheidshuid. Wij hebben ISO-9001:2008 en ISO-14001:2004certificatie van SGS.

Het gebruiken van Technologie van Japan en Hongkong
Wij worden gevestigd in Longhua, Shenzhen, die een fabriek de bouwterrein van 3.000 vierkante meters en geavanceerde die technologie heeft van Japan en Hong Kong worden geïntroduceerd. Vertrouwend op onze bedrijvig leden, hebben wij onafhankelijk diverse producten voor schoonheid, veiligheid en andere industrieën onderzocht en ontwikkeld.

Zes Beschikbare Productreeksen om te kiezen van
Wij bieden namelijk zeven belangrijke reeksen aan:

  • Huid Reinigende Borstel 
  • LEIDENE Lichte Therapieapparaten
  • Het Apparaat van eeltplekremover&pedicure
  • Ultrasone Massager
  • Microurrentmachine
  • Aromaverspreiders
  • Ionische Haarkam

 

Vergaderingsce, RoHS, FCC, EMC en FDA-Normen
Elk van onze producten zijn volgzaam met internationale kwaliteitsnormen, zoals Ce, RoHS, FCC, EMC en FDA. Als resultaat van onze producten van uitstekende kwaliteit en eminente klantendienst, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt dat Europa, het Midden-Oosten, Azië, Zuid-Afrika, en het Noorden en Zuid-Amerika bereikt.

 

Plaats Uw OEM/ODM-Orde
Wij hebben ook een groep ingenieurs, assemblagearbeiders, QC en verpakkingsarbeiders die jaren van ervaring in betrokken gebieden hebben om de verdelers en de eindgebruikers het best te dienen. Met hun hulp, uitstekend verwerken wij alle OEM en ODM orden.

 

Het werk met ons vandaag
Ons doel is goederen van beste kwaliteit te voorzien, die esthetische pathologie voorziet van de meeste efficiënte oplossingen. Wij geven volledige inspanningen bij het aanbieden van onze klanten geavanceerde technologie, superieure kwaliteit en de professionele naverkoopdienst.

 

Met onze ongelooflijke kwaliteit en fijne reputatie, werken naar grote voltooiing op basis van gelijkheid en wederzijdse voordelen samen. Vraag nu

Contactgegevens
Shenzhen Aboel Electronic Technology Co.,Ltd(2)

Contactpersoon: Miss. Mary Zhang

Tel.: 86-0755-2752-6671

Fax: 86-0755-2752-6554

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)